• LastbilGratis fragt
  • CheckmarkLandsdækkende bytteservice
  • E-mærket butike-mærket butik
  • TrustpilotTrustpilot

Guldsmed Nicolaisen ligger i hjertet af Holstebro

Guldsmed Nicolaisen har siden åbningen af butikken i 1926 solgt kvalitets smykker og ure til kunder over hele landet. I 2008 flyttede butikken til et større lokale, hvor butikken i dag fremstår stor og lys. I vores butik møder du vores glade og erfarne medarbejdere, som alle er udlærte i branchen. Derudover har vi eget guldsmede værksted i butikken, hvor vores dygtige guldsmed arbejder med at lave smykker fra bunden og udføre reparationer af smykker. Vi har også egen urmager, som kan lave alt fra et batteriskift til en reparation af et standur. Udover smykker og ure, har vi et bredt udvalg af dåbsartikler, pokaler og vi laver huller i ørene. 

Vores medarbejdere vægter en god kundeservice rigtig højt og de tager sig altid god tid til at hjælpe dig med at finde lige præcis det smykke eller ur, du er på udkig efter. 

Med vores brede udvalg af kvalitetsprodukter og gode kundeservice er vi i dag blandt landets førende guldsmede forretninger. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en email på butik@guldsmednicolaisen.dk, så skal vi nok besvare dem hurtigst muligt, eller ring på tlf.: 97 42 02 55. 

Nicolaisen Guld Sølv og Ure
Box 1055
Nørreport Centret
7500 Holstebro
TLF: 97 42 02 55


CVR: 20196505

Kig ind i butikken og få et indblik i vores spændende verden 

Guldsmeden og Urmageren i aktion