• LastbilGratis fragt
  • CheckmarkLandsdækkende bytteservice
  • E-mærket butike-mærket butik
  • TrustpilotTrustpilot

Daniel Wellington

Historien bag Daniel Wellington ure

Det starter med en jord omrejse for svenskeren Filip Tysander. På hans rejse mødte han en fyr der inspirerede på ham mange måder. Hans afslappede tilværelse, de mange historier og hans tidsløse stil gav de 2 venner mange emner at tale om på deres rejsen. Et solidt venskab blev dannet.

Da Filip kom tilbage til Sverige skulle han finde et navn til sit ur mærke, og det eneste rigtige var at opkalde det efter hans ven Daniel Wellington. Hurtigt efter starten blev Daniel Wellington urene meget populære og efterspurgte. Det enkle stilrene design og de elegante nato remme skabte hurtigt en stor interesse om mærket.

Daniel Wellington

Daniel Wellington elskede at bære sine ure på gamle NATO remme.
Teamet bag Daniel Wellington siger "Vi følte at det var vigtigt at gøre uret tynd og elegant - og ønskede et rent design, uden alt for mange funktioner. Det ville se godt ud med de forskellige mønstre og farver af den klassiske NATO remme i Daniel Wellington's ånd".

Langsomt men sikkert er disse smukke ure opstået. De er tynde, raffineret og perfekt runde. Minimalistisk og uden for mange detaljer. Vi mener at det traditionelle design passer perfekt sammen med den farverige NATO rem og vil appellere til næsten alle med sans for klassisk og tidløst design.

Bytteservice

Når du handler på www.ismykker.dk har du altid 30 dages returret. Du kan altid sende varen tilbage til os, eller du kan gå ind i en af mere end 300 butikker over hele landet og få byttet varen. De kan se de forskellige butikker HER.

 

Spørg os hvis du er i tvivl

 

Har du nogle spørgsmål til vores webshop eller produkter er du velkommen til at kontakte butikken på telefonnummer 97 42 02 55 eller mail mail@ismykker.dk