• LastbilGratis fragt
  • CheckmarkLandsdækkende bytteservice
  • E-mærket butike-mærket butik
  • TrustpilotTrustpilot

Armbånd til mænd

Den tid hvor smykker udelukkende var forbeholdt kvinder er for længst passeret, og flere og flere mænd ønsker at gå med smykker. Og især armbånd er populære hos mændene. Vi har et godt udvalg af rå og maskuline læderarmbånd, der passer til de fleste stilarter.

Guldsmed Nicolaisen

Tilbringer du dagen på direktionsgange med jakkesæt og slips, kan et af de lidt smallere og diskrete læderarmbånd sagtens både passe til den øvrige beklædning samtidig med, at det fortæller en historie om din personlige stil. Rigtig mange unge mænd i dag kan også godt lige de brede og rå armbånd i kraftigt læder, der udstråler både stil, maskulinitet og bevidsthed om dit udseende.

Hos iSmykker.dk har vi også mange andre smykker til mænd end blot armbånd. Et par manchetknapper behøver nu om dage ikke blot være små diskrete guldknapper med det ene formål at holde skjorteærmerne lukket. Vi ser flere og flere og flere store og kraftige manchetknapper der ofte er i en kontrastfarve til skjorten. Dermed er manchetknappen gået hen og blevet en markant smykke, som du kan bruge til at vise din individuelle stil.

Også halskæder er blevet en fast del af mændenes garderobe, og igen ser vi større og større tendens til kraftige smykker og mørke farver og med et råt look, der understøtter maskuliniteten. Modsat armbånd til mænd og fx. også manchetknapper, er halskæderne dog ofte forsynet med et smykke - som regel i sølv eller en kombination med sølv. Og her både de klassiske kors og mere abstrakte former populære.