• LastbilGratis fragt
  • CheckmarkLandsdækkende bytteservice
  • E-mærket butike-mærket butik
  • TrustpilotTrustpilot

Suunto

Nye Funktioner!
Grundlæggende får du alle de gode funktioner fra Ambit2 S - nu bare trådløs kommunikation med f.eks. pulsbæltet via Bluetooth SMART - hvilket betyder du kan koble POD's, hastighed, kadence, watt, foot POD m.m. - til dit Ambit3 Sport. Suunto har i samme omgang lanceret et Bluetooth SMART pulsbælte - som giver mulighed for puls under svømning. Pulsbæltet gemmer simpelthen pulsdata under svømningen og sender det til uret når du kommer op af vandet. SMART!!

Suunto

De fleste kender "Time to full recovery" som Ambit og Quest giver efter endt træning - Ambi3 tager et skridt videre og holder øje med dine aktiviteter mens du ikke træner - og justerer restitutionstiden derefter.

 

Movescount APP
Movescount APP'en til iPhone har fået en opdatering og kan nu bl.a. fungere som Moveslink på din telefon - JA! det er nu muligt, via Bluetooth SMART, at overføre træningsdata uden brug af computer.

Du kan endda lave ændringer/opsætning af uret direkte fra APP'en.

 

Svømning+Cykling+Løb = Triatlon
Suunto Ambit3 Sport har stadig de kendte profiler til; Openwater, Indoor Swimming og Triathlon. Du kan lave dine egne multisport profiler på Movescount. I triahtlon profilen logger den alle 3 discipliner individuelt ligesom skifte-zonerne også bliver logget individuelt - så du kan tjekke data i realtid på hver af dem - og så holder Ambit3 Sport selvfølgelig øje med den samlede tid og split m.m. 

I Movescount kan du efterfølgende analysere dine data og planlægge dine kommende træninger.

 

Suunto App Designer
Suunto Ambit3 er på et uhørt niveau mht. funktionalitet og brugertilpasning! Du kan lave dine egne funktioner og vælge imellem tusindvis af apps som andre har lavet. Du downloader dem bare for at udbygge funktions-listen på dit Suunto Ambit3 Sport via Suuntos AppDesigner på movescount.com. Der er mulighed for at bruge if/then funktioner, hvilket giver mulighed for at lave apps der får uret til at bippe eller tænde lyset når bestemte kriterier er opnået. Ambit3 logger data fra dine egne apps. så du efter træning kan analysere i dybden. Hvad med hastighed i knob? Hældnings graden af en løjpe? Den estimerede tid for det marathon du er i gang med? Det er kun din fantasi der sætter grænsen!

 

Suunto Ambit3 firmware-opgraderes via Movescount.com og får automatisk nye funktioner i fremtiden.

Det er også via Movescount.com du indstiller uret, vælger dine displays, planlægger nye ture (både sport og eventyr) og gemmer dine anstrengelser og eventyr i din træningsdagbog.

 

Lyst eller mørkt display - vælg selv
Som en ekstra feature kan man frit skifte visningen på displayet fra negativ til positiv. Dette selvfølgelig både som en fræk design feature - men også på grund af Suuntos store popularitet hos militæret, som dermed kan vælge "stealth-mode" hvor urskiven bliver mindre synlig ...genialt! Som det altid er tilfældet med Suunto, er der selvfølgelig flere udgaver - Ambit3 Sport kan fås i 4 forskellige versioner; Black, Blue, White og White Sapphire.

Derudover findes storebroren Suunto Ambit3 Peak - i versionerne: Black og Sapphire.

 

Kender du allerede Suunto, vil vide at der ikke er noget tilfældigt i designet - for selv om uret er smukt, er der en mening med det hele.

 

Solid indpakningen
Uret er som alle de andre Suunto ure i sports- og outdoorprogrammet lavet i det meget stærke men lette komposit-materiale, som gør at man nærmest ikke mærker man har det på. Remmen er af elastomer (gummi) som tilpasser sig håndledet. Det mineralske krystalglas er, som en del af designet, nedsunket under urkransen for at beskytte mod ridser. Uret er vandtæt til 50 meter og dette opnås bl.a. ved brugen af Suuntos geniale knapsystem, der har stået sin prøve gennem mange år.

 

Funktionalitet i særklasse
Suunto Ambit3 Sport er et ur der mixer et avanceret GPS outdoorur med de mest avancerede af Suuntos puls- og sportsfunktioner (kræver pulsbælte). Uret er udstyret med den nyeste GPS-chip (SiRF V), men ud over dette anvedndes FusedSpeed; GPS og accelerometer - der tilsammen giver en mere nøjagtig og jævn aflæsning af bevægelser i forhold til andre GPS-ure på markedet. GPS-ures svaghed har altid været de små sving og stigninger på ruterne, og det råder Suunto Ambit3 Sport bod på. Du får en jævn og nøjagtig aflæsning af din hastighed, din distance og dine tracks med dette ur - og i test har Ambit2 og Ambit3 vist sig hel uovertruffen!

 

Højdemåler
Den GPS baserede højdemåler giver dig højdeoplysninger undervej,s og det hele logges selvfølgelig til efterfølgende analyse på Movescount.com.

 

Præcis pulsmåling
Pulsfunktionerne i Ambit3 Sport er en opsamling på alt det, som Suunto kan på dette område. Uret anvender det nyeste Bluetooth SMART pulsbælte og det giver dig alt hvad du kan forvente af et highend pulsur - og lidt til. F.eks. kan pulsbætet gemme pulsdata under svømning og sende disse til uret når du kommer op af vandet. På den måde har du pulsdata fra start til slut på dine triathlon konkurrencer.

Ambit3 Sport giver selvfølgelig puls i realtid, pulsgrænser, pulszoner og kalorieforbrænding, men det registrerer også hvert eneste hjerteslag for en mere dybdegående analyse af dine anstrengelser - så du får et regulært sportslaboratorium på din arm. Undervejs i træningen kan du følge med på displayet med graf over pulsen og du får ligeledes træningseffekten i realtid. Efter træning udregner uret din restitutionstid.

Outdoorur til alt
Suunto Ambit3 Sport er meget mere end blot en konkurrent til de andre løbe- og cykelure på markedet - og det vil helt klart være outdoorfunktionerne, der vil få de fleste til helt at overgive sig til Ambit3. Suunto har taget hvad de har af gode features i deres outdoorure, og proppet dem ind i det smukke ur. Det er et ægte AC-ur (Alti/Compas) og oven i købet det skarpeste af slagsen.
Højdemåler
Med den indbyggede GPS baserede højdemåler har cykelryttere, løbere og andre der bevæger sig i naturen, hele tiden styr på højden, som logges i uret.
3D kompas
I suunto Ambit3 Sport finder du et helt nyt kompas, der virker selvom man tilter uret. 3D kompasset kender mange allerede fra Suuntos dykkerure som efterhånden alle bliver udstyret med dette, men nu er det også at finde i et outdoorur. Det gør det meget nemmere at bruge kompasset, fordi man ikke skal være sikker på at det holdes vandret, for at få en nøjagtig visning. Kompasset kan slås til og fra efter behov.
Simpelt stopur
Suunto Ambit3 Sport har et helt almindeligt stop ur, du kan slå det til og fra efter behov. Det kan give split tider.
GPS'en
Suunto Ambit3 urene er udstyret med den nyeste Sirf V GPS-chip. Der kan anvendes både de alm. kort-koordinater og "military grid" der bruges i militæret.
Der kan indsættes waypionts direkte i uret, ligesom man hjemmefra kan lave disse via Movescount.com* - og der er selvfølgelig track back-funktion, så man kan følge sporet tilbage.
Batteriforbrug
Suunto har tænkt sig godt om med Ambit3 Sport, for det er muligt at stille hvor ofte GPS-signalet skal hentes. Batteriet på Suunto Ambit3 Sport er mindre end på Ambit3 Peak, for at gøre uret lettere. Du kan indstille hvor ofte uret henter fixpunkt fra satelitterne og demed tilpasse strømforbruget til dit behov. Du kan helt slukke GPS'en og kun tænde den for at finde din position, eller du kan ved f.eks. løb sætte uret til at hente fix hvert sekund og få en præcis opmåling når det går stærkt - eller ved trekking hvert minut, som vil være rigeligt når man bevæger sig langsomt. Med slukket GPS, holder det genopladelige batteri ca. 15 dage, med GPS'en tændt ved 1 sek. interval ca. 8 timer, ved 5 sek. interval ca. 12 timer og ved 60 sek. interval ca. 25 timer. Du har friheden til at vælge selv.
Opladningen af uret sker via et USB kabel (data snake), som samtidig giver kommunikation med PC'eren og movescount.com. Kabel-løsningen betyder også at f.eks. outdoorfolk får nem adgang til at oplade uret med f.eks. en powerpack eller solceller, når man er langt fra en fast strømkilde ude i ødemarken.
Movescount.com
movescount
Uret er fuldt integreret med Movescount, hvor du kan uploade dine data bl.a. vi den nye App2 (pulsdata, hastigheder, højdemeter og lignende) for analyse og indlæse dine tracks fra GPS'en. Du får således det fulde overblik over dine træninger, ture og lignende. Men der er også mulighed for at lave træningsprogrammer, indstillinger og ruter (waypoints) og downloade disse til uret - ren tovejskommunikation. Du kan dele dine træninger direkte på Twitter, Facebook, Instagram osv. - du kan også få dine Moves direkte over i Strava og teste dig selv på forskellige ruter og segmenter.
Strava
Movescount.com er et prisbelønnet online community, hvor du kan dele dine "moves" med andre ligesindede. Movescount.com vokser hurtigt og Suunto arbejder konstant med nye features på sitet. 
Mulighed for tilkobling af tilbehør
Der kan tilsluttes Bike POD, Foot POD og Kadence POD samt Bluetooth SMART Power POD's (Watt målere).