• LastbilGratis fragt
  • CheckmarkLandsdækkende bytteservice
  • E-mærket butike-mærket butik
  • TrustpilotTrustpilot

Story

Armbånd og vedhæng fra Story

STORY armbånd laves i silke, lammeskind eller slangeskind. De findes i tre forskellige længder 54, 57 og 60 centimeter. Armbåndene er rigtig fine og kan nemt bruges alene som de er eller sammen med dine andre armbånd. De mange charms i kollektionen giver dig enestående mulighed for selv at bestemme udtrykket alt efter hvad man skal bruge armbåndet til og at gøre smykket unikt efter din smag.

Story

Story armbåndet er også kendt fra Medina reklamen hvor hun flot viser et stort udvalg af de mange forskellige kombinations muligheder.  

Alle Charmsne fås i flere forskellige farver. Blandt andet Sølv, Guld, Oxyderet (Sort), Rosegold som også betegnes som den nye mode farve. Der bruges kun rene materialer og du kan derfor som allergiker roligt købe charms fra Story. 

Story armbånd er en serie produceret af Kranz & Ziegler som kendt for deres gode kvalitet og nytænkende smykke design til fornuftige priser. Kranz og Ziegler er dansk design og godt håndværk siden 2003. 

Story er håndsyede armbånd af læder i superlækker kvalitet. De giver kant og karakter til dit look. 
De aftagelige Charms giver rig mulighed for at ændre og tilpasse armbåndet til forskellige lejligheder og outfits, med andre ord - Story armbånd er smykket til enhver lejlighed eller humør.